BÜKKFA '73 KFT.

A Bükkfa’73 Kft 2002 óta aktívan működő cég. Apa-fia vállalkozásból nőtte ki magát és vált 2 önálló céggé. A Bükkfa’73 Kft az egyedi bútorok gyártásáraspecializálódott, míg a másik cég az Éffer Kft pedig a nyílászárók gyártására, illetve a profi minőségű felületkezelésre. 13 éve nyereségesek vagyunk, ami a piacon a mai világban ritka.

Elsősorban egyedi bútorokat gyártunk első osztályú minőségben. Célcsoportunk és elégedett megbízói közönségünk a felső-középréteg. A legtöbb munkánkat ajánlás útján kapjuk, ami a legjobb visszajelzés arra, hogy amit és ahogy csináljuk, az az embereknek tetszik, elégedettek veleés bátran adják meg a telefonszámunkat. Legfőbb alapelvünk,hogy nem ismerünk lehetetlent, nincs olyan, hogy NEM megpróbálunk mindig mindenre megoldást találni. Nem azt keressük, hogy hogy nem lehet, hanem, hogy hogy lehet. A második és talán legfontosabb, hogy mindig pontosak vagyunk. Sem egy megbeszélésről sem egy határidőről nem késünk. 

“Kis cég nagy tervekkel. 3 szó ami a cég mottója: Precíz, Pontos, Megbízható és a 4.,  hogy nem ismer lehetetlent.”

Mindig elérhetőek vagyunk telefonon, nem változtatjuk a számunkat. Megbízható alvállalkozóval dolgozunk, akinek a munkája ugyan olyan magas színvonalú, mint a miénk, így nagyon munkákat is el tudunk vállalni. Ilyen volt például Székesfehérváron a Magyar Királyi Szálloda 83 szobája. A legjobb referencia a munkánkra és a színvonalra amit képviselünk a saját házunk, amit bármikor szívesen megmutatunk. Itt meg lehet nézni a bútorok minőségét, kivitelezését. 

Aki minket választ, az nem a legolcsóbb ajánlatot fogja kapni, viszont biztos elégedett lesz a végeredménnyel.